Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Daniel Pters, 29. okt, 2012
wat is stilte?

stilte is meer als het ontbreken van geluid.
het is er ook tussen de drukte, tussen de vele woorden die gesproken worden en tussen de gedachten die je hoofd vervullen.
in deze ruimte zit de creativiteit,inspiratie,levenskracht,licht en liefde van waaruit alles ontstaat. de aandacht vanuit het hart maakt de verbinding met deze positieve krachten en voedt en heelt jouw hele wezen.
daarom omvat de stilte meer kwaliteit en waarde dan je denkt. sta er een paar momenten per dag bij stil het helpt jouw te ontspannen en geeft jouw de vrijheid om jezelf te zijn en je kwaliteiten te benutten en uit te drukken.


Mijn persoonlijke indruk van de stiltedag die we met elkaar beleeft en vorm gegeven hebben is als een warme deken van liefde, aandacht,zonlicht , stilte openheid en creativiteit die ons allen omringt heeft en doorstroomt heeft.
waarbij de kwaliteiten van iedere programmamaker tot uitdrukking is gekomen en een gezamelijke vorm heeft doen ontstaan die velen geraakt heeft tot in het hart op vele niveau,s.
vele verschillende mensen van verschillende achtergronden verbonden zich tot een geheel, in hart-verbinding, communicatie verbaal en in stilte en in mantra zang een onverwachte aangename en voor velen een diepgaande ervaring die tot in de kern van het zijn gevoeld werd.
de volgende editie nog iets meer ruimte voor de letterlijke stilte die de ervaring vanuit het hart alleen maar kan verdiepen, wellicht een idee om de kern van deze reis ook aan te bieden als programma onderdeel van de Inner heart days eerste en of tweede kerstdag.
vrede, ontspanning,liefde en de stilte zijn heel nauw met elkaar verbonden en versterken elkaar.

daniel peters
een stille lichtgroet vanuit het hart voor allen die dit lezen.
E-mail:
Geschreven door Marina Hollands-Windemuller, 9. okt, 2012


Dag lief medemens,
Onlangs bezocht ik met belangstelling jouw website. Ik wil je graag uitnodigen om eens op de site www.hartverwarmendwijs.nl te kijken.
HARTverwarmendWijs is een initiatief van Indi Hondema. Er is een duidelijk verlangen en er zijn al veel initiatieven naar meer hart in het onderwijs. Overal staan mensen op: docenten, ouders, hulpverleners, begeleiders en anders betrokkenen op het gebied van onze kinderen en hun onderwijs. Op dit moment lijken het nog losse eilandjes, hoewel ieder met een prachtige intentie en werking. Om zichtbaar te maken wat inmiddels de wens is van zeer veel mensen, namelijk dat we klaar zijn voor een liefdevol, hartverwarmend onderwijs voor onze kinderen én om de kracht en inzichten van deze mensen te bundelen, elkaar te steunen en weer anderen een plek van herkenning te bieden, is HARTverwarmendWijs ontstaan. Wij willen deze manieren van omgaan met onderwijs graag als een soort bibliotheek via de website zichtbaar maken.
Jouw werk lijkt hierin goed te passen en relevant te zijn als een van de oplossingen naar onderwijs met een hart. De samenwerking kan uit de volgende mogelijkheden bestaan:
- Jouw website wordt geplaatst op de regio van HARTverwarmendWijs waar binnen je werkt.
- Je meldt je (vrijblijvend) aan als lid van de organisatie op de home-page (dit is voor ons heel belangrijk omdat we zo kunnen zien met hoeveel mensen we energetisch al verbonden zijn om de beweging te kunnen realiseren!)
- Onze website wordt, indien passend, op jouw website gelinkt.
- Je activiteiten kunnen in de agenda geplaatst worden.
- Je kunt meedoen als spreker voor HARTverwarmendWijs wanneer er bijeenkomsten zijn. Hierin werken verschillende regio’s mee die bijeenkomsten organiseren.
- Je kunt je verhalen, ervaringen delen (zichtbaar op de site) die binnen het doel van HARTverwarmendWijs passen.
- Wat verder maar ruimte moet/mag krijgen volgens jou!
HARTVERWARMENDWIJS IS VAN ONS ALLEMAAL EN ONT-WIKKELT ZICH ZOALS WIJ ONZE INBRENG LEVEREN!
We zijn benieuwd of jij je hierin herkent en je uitgenodigd voelt om je bij ons aan te sluiten. We kijken uit naar je antwoord en wensen je alle goeds op je pad en met je belangrijke werk!
Met HARTegroet,
Marina Hollands-Windemuller, namens Indi Hondema en de kinderen van deze tijd!E-mail:
Geschreven door daniel peters, 2. okt, 2012
een van de wijzen die op aarde geleefd had zei het volgende: hou van je (ergste) vijanden zowel innerlijk als uiterlijk.
wat boedoelde Boeddha daarmee als je de mensen die je gekwets hebben op welke wijze dan ook niet liefhebt, en niet accepteerd wie ze zijn dan voedt je daarmee jouw eigen gekwetstheid zeker als je daarbij kwaad wordt of andere negatieve gevoelens, acties en gedachten daarbij uitvoert/hebt dan brengt jou dat nog meer schade zowel lichamelijk en geestelijk. als je liefde uitstraald, acceptatie en compassie dan heel je daarbij niet aleen jezelf, maar kan de nader die jouw kwetst ook tot inzicht komen en ophouden met zichzelf en anderen te schaden. in bepaalde gevallen is dit een bijna onmogelijke opgave omdat degene die je vergeeft, accepteerd etc iets zeer ernstigs heeft gedaan, kun je dan niet vergeven dan kun je het ook niet loslaten en op een geven moment toch verder gaan met leven, met jezelf en anderen lief te hebben.dit gelt bijvoorbeeld ook als je verslaafd bent als je jezelf niet kunt accepteren, niet van jezelf kunt houden en kunt vergeven dan blijf je verslaafd omdat er dan geen positive energie zoals liefde de vastzittende energie kan losmaken, jezelf kan bevrijdden. eigenlijk zit diep in de verslaving ook liefde die anders wordt geuit het is je vriend om ervan te leren, om je verder te ontwikkelen en je grenzen en beperkingen te overstijgen als je dat realiseert is er veel mogelijk.

met liefde, wijsheid en warmte geschreven en gedeeld, ik hoop dat iedereen die dit leest hierdoor een beetje meer inzicht in de minder bekende kanten van de liefde heeft gekegen .
E-mail:
Geschreven door daniel peters, 2. feb, 2012
De kracht om te transformeren,te crieeren,ons te laten groeien ligt in ons allen je mag er in geloven,ervan houden en er positieve energie in steken, ondanks dat je in een moeilijke fase zit, er zit altijd een positieve kracht in een afwijzing die je krijgt, een teleurstelling, een fout die je hebt gemaakt etc het is aan jezelf deze impasse, deze blokkade en de energie die eringesloten zit vrij te maken ,de puinhopen te overstijgen,een nieuw begin te maken, door het geloof in je zelf niet op te geven, door positive visualisatie en door je helpers te vragen in deze aardse wereld en de spiritueel kosmische werld als je het niet meer alleen kunt dragen, je put opgedroogd is je hoeft er alleen maar om te vragen en dankbaar te zijn voor de ondersteuning die je krijgt. intenties/ droombeelden worden positieve realiteit zeker in het tijdperk waarin we nu leven gaat dit sneller,krachtiger en positiever zijn in uitwerking en resultaat dan je oiit heb durven dromen volg je hart.voel je gdragen door jezelf en zie jezelf als lichtwezen die geholpen wordt door andere lichtwezens, deel, transformeer duisternis door het te belichten door het te mogen zien . het is aan jou om de vuile doeken die je omrigen stuk voor stuk af te wikkelen totdat het licht je zuivere kern in al zijn facetten kan laten zien aan jezelf en je hele omgeving straal je bent het waard.
E-mail:

Nieuwe commentaren

25.10 | 15:00

Lieve Thera Cecile komt ook naar de stiltedag lieve groet Linda Westerveld.

...
06.06 | 12:45

Knuff x

...
03.06 | 21:05

Oh wat leuk, jullie twee.
Vuurritueel oke. rond 10 jui komt nog een laatste mail.
x

...
03.06 | 20:55

Hai Thera,

Graag willen Carla van der Pas en Linda Westerveld ons opgeven reunië 2018
En de workshop die we willen doen is het vuurritueel, dus zondag 1 juli

...
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE